GINOP-1.2.8-20-2020-02765

A kedvezményezett neve: HORAL AIR Légtechnikai Termékeket Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Technológiafejlesztés a munkahelymegőrzés jegyében a Horal Air Kft-nél”

Projekt összköltsége: 25 682 523Ft

Visszatérítendő támogatás összege: 17 977 676 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt befejezési dátuma: 2021. 07. 31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt tartalmának bemutatása:

Fejlesztésünk során egy komplex technológiai megújulást biztosító beruházást hajtottunk végre telephelyünkön, melynek eszközbeszerzés képezi részét.

A fejlesztéssel új lemezollót és hegesztő gépeket, valamint pneumatikus prést szereztünk be szerszámokkal. Ezzel a méret skála gyártási lehetőségeink nőttek meg.

Az új gépekkel pontosabb és nagyobb mennyiségű termék gyártható egységnyi idő alatt.

A kézi szerszámok a napi munkavégzést, a helyi szerelést gyorsítják, mindemellett segítik a hatékonyabb összeszerelést, mivel nem függenek a munkavállalók a helyhez kötött gépektől.

A Heli targoncával a teherautók le és felrakodása, valamint a raktárkészlet kezelése javult, illetve oldódott meg. A fejlesztés keretein belül startégiai és vállalati pénzügyi tanácsadást is kaptunk, mely eredményeinek feldolgozása és használatával hatékonyabb és optimelizáltabb működést tudunk biztosítani. Ezek a munkafázisok a meglévő munkavállalóinknak folyamatos, a válság időtartamára áthidaló munkát ad, adott, mivel egyszerre 20 munkavállaló gyorsabban tudja a szereléseket elvégezni.

A fejlesztéssel a munkavállalóink létszáma nem csökkent, a Covid okozta jelentős kiesést a beruházásokkal optimalizálni tudtuk.

KÉPGALÉRIA